Servering og pynt

Servering og pynt

Kjøkken

  • Anretningskjøkken BEREGNET for utpakking av mat fra catering.
  • Kjøling i tre små benkkjøleskap i tilberednings benk pluss et kombiskap i kjellerrommet like ved kjøkkenet.
  • Oppvarming i stor stekeovn og på kokeplater pluss pølsekoker.
  • Tre "chafing dish" for å holde mat varm i vannbad med brennere.
  • "Chafing dish": fyll ca 1/3 opp med varmt vann. Sett i fatene med mat
  • Proff hetteoppvaskmaskin med skyllebenk..

Servise o.l.

  • Servise, glass og bestikk til 120 personer.
  • Rødvinsglass, vannglass, kuver- dyp- og flat tallerken, tallerken, kaffekrus samt bestikk.
  • Grip bestikk, kaffekanner, sausenebb, salt/pepper/tannpirker sett. Serveringsfat mm
  • Mange telysholdere og 3 +1 stk kandelaber Obs! Ikke vask stearin av disse i oppvaskmaskinen!

Bar

  • Tilstøtende bar og "myke60 tall møbler" med over 40 seter.
  • Bardisk med tappetårn. (Fatøl, se Servering av alkohol:)
  • Kaffetrakter, vannkoker, 2 benk kjøleskap. glass for øl, snaps, vin, vann og drinker.
  • Kaffekanner og en 8 liters kaffe kontainer.

Vi kan skaffe bartender for kr 400,- pr.t. + mva.

Servering av mat

Vi kan sette frem møtemat og drikke. Fra enkelt servering til kaffe eller lunsj ol. etter deres ønske. Ønskes levering av tapas, koldtbord eller middag, kan vi gi priser på dette, men bruk gjerne en av byen cateringsteder som for eksempel Bakgården Cafe, tlf 901 20 092, post@bakgaardencafe.no.

Vi kan skaffe serverings/ryddehjelp for kr 350,- pr.t. + mva.

Servering av alkohol

Alle arrangement hvor alkohol selges, må ha ambulerende skjenkebevilling. Lukkede selskap, med låst dør, bryllup, 50, 60 +++ årslag ol. hvor alkohol er gratis for gjester eller gjester har med, - trenger ikke skjenkebevilling. Se 8.9 i alkoholloven.

Salen kan også leies med skjenking, gi beskjed ved bestilling om dette ønskes.

Ved alle åpne arrangementer må åpningstidene i kommunens forskrifter følges. Når du har ambulerende bevilling kan fatøl kjøpes fra en leverandør.

Søknad om skjenkebevilling finner du her på Sandefjord Kommunes nettsider

Stearinlys, kaffe, te, brennegele til "chafing dish" forkler og lignende og annet utstyr til personalet holdes av dem som engasjerer disse.

Veiledning er under utarbeidelse, så vi tar gjerne i mot tips om hva du savner eller ønsker bedre forklart!

 

book-btn

Eller kontakt oss på
rukla@nytbyn.no
401 99 900

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i Bakgården og på Rukla. Vi sender ut nyhetsbrev ca. 1 gang i uken.

Lik Rukla på Facebook